Ondernemerscoaching

Ben jij als ZZP-er of MKB-er op zoek naar een sparringpartner, mentor of coach? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Passend advies

Advies is als een maatkostuum; passen en meten zodat het als gegoten zit.

De mens centraal

U als ondernemende mens bent ook bij ons het middelpunt van uw bedrijf.

Aantrekkelijke tarieven

De kwaliteit van een accountantskantoor, maar niet de prijs.

Annita van de Kolk

Ondernemerscoach

Ben jij als ZZP-er of MKB-er op zoek naar een sparringpartner, mentor of coach dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Heb jij als ondernemer het verlangen om verder te groeien in je ondernemerschap en als mens, merk je dat je ergens een doorbraak nodig hebt die er maar niet komt of ben je nog maar net gestart of wil je gaan starten als ondernemer dan kan ik jou als ondernemerscoach hier prima bij begeleiden.

Als ondernemerscoach ben ik veel meer dan een sparringpartner of mentor. Ik kijk en denk met je mee, ik daag je uit en ik houd je een spiegel voor. Als ervaringsdeskundige motiveer ik je om in jezelf te blijven geloven en in jouw vermogen om elk probleem zelf op te lossen zodat je meer uit jezelf en je onderneming kunt halen. Om (opnieuw) te ontdekken hoe leuk en uitdagend ondernemen echt kan zijn!

Ik werk met diverse coachingstechnieken zoals NLP, oplossingsgericht coachen, motiverende gespreksvoering, transactionele analyse en systemisch werken.

Samen kijken we naar jouw behoefte/ verlangen(s), welke technieken hiervoor geschikt zijn en wat het beste bij jou past. Want jij bent uniek, er is er maar één zoals jij! Afstemmen op jou is voor mij de sleutel tot succes.

Coaching is een investering in je onderneming, jezelf en in de mensen in je direkte omgeving. Een investering die zeker de moeite waard is en die zich op termijn terug zal verdienen.

Annita van de Kolk

Annita van de Kolk

Sparringpartner, Mentor & Coach

Onze contactgegevens

Heeft u geen tijd om uw administratie periodiek bij te houden en bent u nog niet toe aan een eigen administrateur, maar hecht u wel waarde aan een betrouwbare en actuele financiële administratie? Laat dan uw administratie door ons verzorgen.

info@administratiekantoorvandekolk.nl

0321 74 50 12

Noordsingel 52, 8255 AE Swifterbant

Ma t/m vr: 9:00 - 17:00 uur

Contactformulier